Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Günümüzde, Bilişim Teknolojileri alanında çok hızlı gelişmeler yaşanıyor. MEF Okulları, Bilişim Teknolojilerini etkin kullanabilen, bilişim teknolojilerini kullanmayı bir yaşam biçimi haline getirmiş bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Bu amacı gerçekleştirmek için Bilgi ve İletişim Teknolojileri dersinde ve kulübünde çalışmalarımız devam ediyor.

Dersimizde işlediğimiz konular, Bilgisayara Giriş, İşletim Sistemleri, Kelime İşlem Programları, Sunum Programları ve Veri Tabanı Programlarından oluşmaktadır.

Bilişim Teknolojileri alanında belirli konularda uzmanlaşmak isteyen ve Bilişim Teknolojileri konusunda çeşitli proje yarışmalarına hazırlanmak isteyen öğrencilerimizle kulüp çalışmalarını yürütüyoruz. Kulüp çalışmalarında öğrencilerimizin hazırladıkları birçok proje çeşitli alanlarda ve yarışmalarda sergilenmiştir.

Öğrencilerimizin araştırma, ödev ve proje yapabilmeleri için bilgisayar laboratuvarımız her zaman öğrencilerimizin kullanımına açıktır. İhtiyaç duydukları anda öğrencilerimiz tarafından kullanılmaktadır.

Bizi Takip Edin