Bilim ve Teknoloji Kulübü

Teknolojiyi yakından takip etmek…

Rehber Öğretmen: Coşkun Sezer
Toplantı Zamanı: Her Çarşamba 4. ve 5. saat
Toplantı Yeri: Bilgisayar Laboratuarı

Amaç: Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak; öğrencilerin bilişm teknolojilerini tanıyıp, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlayarak bu konuda bilinç uyandırmaktır.

Bilgi ve İletişim Teknolojileri kulübünün öğrencilere kazandırmaya çalıştığı beceriler şunlardır:
1. Teknolojinin anlamını öğrenmesini sağlamak
2. Bilgisayar ve bilişim teknolojilerinin kullanılmasına ve yaygınlaşmasına öncülük edebilmesini sağlamak
3. Her türlü teknolojik gelişmeleri arkadaşlarıyla paylaşmasını sağlayarak bilinçlendirmek
4. Temel Bilgisayar programlama becerisi kazanmak.
5. Web sayfası oluşturabilmek
6. Hazırladığı sayfa üzerinden güncel ve bilgilendirici yayınlar yapabilmesini sağlamak

Faaliyetlerimiz:

• Bilgisayar programlama ve web sayfası hazırlama konularında proje çalışmaları yapmak.
  • Bilişim Teknolojileri alanında ulusal (TUBİTAK) ve uluslararası düzeyde düzenlenen yarışmalara öğrencilerimizin katılmalarını sağlamak için çalışmalar yapmak.

Bizi Takip Edin