Zor Sorulara Kolay Yanıtlar-2

Bahçeşehir Kampüsümüzde, 9 Mart  2019 Cumartesi günü “Zor Sorulara  Kolay Yanıtlar -2″ konulu Ana-Baba Okulu’nu gerçekleştirdik. MEF Üniversitesi öğretim üyelerimizden Uzman Psikolojik Danışman Gökçe Bulgan’ın konuşmacı olarak davetli olduğu “Mutlu Aile Ortamları Oluşturmak” konferansı ile gün başladı. Biz Gökçe hocamız ile var olan bilgilerimizi tazelemek ve yerine yenilerini eklemek için bir arada olurken Okul Giriş Sınavı’na gelmiş olan sevgili çocuk konuklarımız da rehberlik birimi ekibimiz ve sınıf öğretmenlerimizle birlikte onlar için özel hazırlanan ısınma ve tanışma oyunları ile hem akranlarıyla tanışıp eğlendi hem de bireysel farklılıklarının neler olduğuyla ilgili etkinlikler yaptı. Günün son bölümünde ise, okulumuza gelen ebeveynler kendileri için hazırlanmış olan atölye ve sunumlara katılma fırsatı buldular.