Eğitim ve Öğretim Yaklaşımımız

Özel MEF Anaokulu 1996’dan dan bu yana okul öncesi eğitimde fark yaratan bir eğitim anlayışı benimsemektedir. Çocuklara  bilişsel, sosyal, duygusal ve fiziksel alanlarda doğru eğitimin ve öğrenme ortamının sunulması bilinciyle hareket eden okulumuzda, her zaman ağırlıklı yabancı dil programı sunulmuştur.

Sorgulamaya dayalı eğitim programı

MEF Kindergarten bünyesinde sorgulama temelli bir program uygulanmaktadır. Bu program dikey olarak yapılanmakta olup, ilkokul 4. Sınıfın sonuna kadar devam eder. Disiplinlerüstü ve kavramsal öğrenmeye atıfta bulunan sorgulama programımız küresel ve sosyal temelli temalar yolu ile öğrencilerimizin gerçek dünya meselelerini deneyimlemelerini sağlar.

Hedefimiz; okulda edindiği bilgiyi gerçek yaşam becerisine dönüştürebilen bireyler yetiştirmektir.

Bizi Takip Edin

InstagramLinkedinYouTube