Önce Sağlık ve Güvenlik

Çocuklarınız söz konusu olunca önce güvenlik gelir. Bunu sağlamak için;

• Güvenliği sağlamak ve kontrol etmek üzere tüm kampüslerde kamera düzeni kullanılmaktadır.
  • Kampüs girişlerinde giriş çıkışların güvenle sağlanabilmesi için görevlendirilmeler yapılmaktadır.
  • Çocuğunuz hem öğretmenler hem diğer personel tarafından sürekli güvenlik konusunda yönlendirilir.
  • Tüm çalışanlar uygun referanslara sahiptirler.
  • Olası herhangi bir kaza durumunda müdahale edebilecek sağlık birimimizin yanı sıra ilk yardım sertifikalı yönetici ve öğretmenlerimizin de gözetimindedirler.
  • Tüm alanlar ve donanım çocuğunuzun güven içinde olmasını sağlayacak düzende tasarlanmıştır.
  • Ulaşım, İlkem Turizm firması tarafından güvenli servis araçları ve servis şoförleri tarafından sağlanmakta olup hosteslerin gözetiminde yapılmaktadır. Böylelikle çocuklar topluca yolculuk etmenin kurallarını öğrenirken, yeni arkadaşlıkların keyfini çıkarırlar.

Sağlıklı bir okul yaşantısı sizlerin işbirliği ile gerçekleşir. Bu nedenle;

• Bulaşıcı hastalıkların doktor teşhisinden sonra okula bildirilmesi ve hastalık sonrası doktor raporu getirilmesi, nezleli ve ilaç kullanması gereken çocukların okula gönderilmemesi tüm çocukların sağlığını korumak açısından önemlidir.
  • Bulaşıcı hastalık durumunda diğer velileri olası belirtiler hakkında bilgilendirmek için evlere açıklayıcı bir not gönderilir.
  • Ailelerin onayı olmadan okulda hiç bir ilaç verilmez. Bizlere bildirilen bulaşıcı hastalıklardan, okulda olabilecek kaza ve ani rahatsızlıklardan sizleri hemen haberdar ederiz. İlaç verilebilmesi için kullanım zamanını ve dozunu bildiren ilaç dilekçelerinin kullanılması gerekmektedir.
  • Eğer çocuğunuz alerjik bünyeli ise nelere alerjisi olduğu okul idaresine mutlaka yazılı olarak bildirilmelidir.
  • Herhangi bir müdahale gerektiren durumda, çocuklar ancak ailesinin haberi ve onayı ile gerekli sağlık kuruluşuna götürülür.
  • Okulda müdahalesi uygun olan durumlarda ise, bu müdahale okul doktorumuz/hemşiremiz tarafından yapılmaktadır.