Yaş Grupları

Anaokullarımıza 36-72 ay arası çocuklar kabul edilir.

Küçük Grup: 2017 doğumlu ve tuvalet eğitimini tamamlamış çocuklar içindir. Bir alışma döneminden sonra tam güne geçen çocuklar, yarı zamanlı İngilizce /Türkçe programımızı izlerler. Bu yaş grubu artık okul nosyonuna sahip, ilgi ve beceri alanlarının seçilmeye başlandığı bir yaş aralığındadır.

Orta Grup (2016 doğumlu çocuklar) ve Hazırlık Grubu (2015 doğumlu çocuklar) sınıfları yarı zamanlı İngilizce/Türkçe veya  yoğun İngilizce programımızı izlerler.

Bu yaş grupları, çocukların çok yoğun öğrenme süreçleri yaşadıkları gruplardır. Bütüncül yaklaşım çerçevesinde araştırma, sorgulama, hatırlama, irdeleme yöntemleriyle donatılmış programımızda, sınıf düzeni, display alanlar, kitap ve poster, internet, film, gezi, konuk, drama, müzik, sanat ve bedensel aktiviteler öğrenme ve becerilerin gelişmesi için destekleyici unsurlardır.

Ev çalışmaları; bazen aile ağacı oluşturmak, bazen penceresinden baktığında gördüklerinin resmini yapmak, bazen de odasının çevresini ölçmek gibi sizlerin de desteğini alarak yapabilecekleri basit çalışmalardır. Burada önemli olan sorumluluğunu hatırlaması ve yapmak için çaba göstermesidir.

Bizi Takip Edin

InstagramLinkedinYouTube