MEF Bahçeşehir 2. Satranç Turnuvası 13-14 Mayıs 2017

Problem çözme becerileri gelişmiş, planlı hareket eden minikler MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsümüzde gerçekleştireceğimiz 2. Dayanışma Satranç Turnuvası’nda buluşuyor.

MEF Okulları olarak, ikincisini gerçekleştireceğimiz Satranç Turnuvasını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda MEF Dayanışma Günü ile bir arada gerçekleştiriyoruz. Hem kendi okulumuzun öğrenci ve ailelerini hem de İstanbul geneli okulların minikleri ve ailelerini satranç sporu aracılığıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesine desteğe davet ediyoruz. Velilerimizin yiyecek-içecek, hobi ve oyuncak stantları gibi alanlardaki satışlarıyla çeşitli sanat ve spor aktiviteleriyle eğlenceli bir hale dönüşecek etkinliğimizin geliri; Okul Veli Kurulu tarafından Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin İstanbul Gürpınarda bulunan Hüsnü Ayık bakım merkezine bağışlanacaktır.Bu günde, çeşitli vakıf ve derneklerin gönüllüleri ise stant açarak dernekleri için bağış elde edebilecekler.