“All About Science’’ Yarışması Aralık 2019 Ayı Sorumuz

Ulus Kampüsü MEF Koleji/ Lisesi Fen Bilimleri Bölümünün geleneksel olarak düzenlediği ‘’All About Science’’ yarışma soruları her ayın ilk haftası yayımlanarak aynı ayın son haftasına kadar yayında kalacaktır. Soruları doğru bir şekilde yanıtlayan öğrencilerimizin başarıları MEF Koleji/ Lisesi Referans Belgesine üst sınırdan yansıtılarak  MEF Ortaokulu ve MEF Lisesinin  düzenlediği Takdir Belgesi  ile ödüllendirilecektir. Soruları çözmek için emek harcayan öğrencilerimizi şimdiden kutluyor, tüm öğrencilerimizin  bu yarışmalara  katılımlarını bekliyoruz. Aralık 2019 sorumuz 02.12.2019 tarihinde yayınlanmış olup 31.12.2019 Salı gününe kadar sizlerin çözümleri için yayında kalacaktır. Başarılı olan öğrencilerimiz Ocak-Şubat 2020 ayı içerisinde ilan edilecektir.

Kasım 2019 ayı sorusu doğru yanıtı: Çeşitli yabani hayvan izleri sırasıyla şu şekildedir,

• Adrenalin
  • Dopamin