Araştırıyoruz-Öğreniyoruz

Ulus Kampüsü 2. sınıf öğrencilerimizle “Dünyanın İşleyişi” 2. sorgulama ünitemiz kapsamında “Dünyanın doğal süreçleri canlıları etkiler.” ana fikrine yönelik olarak; doğal afetlerin neler olduğu, afetlerin canlıları-doğayı nasıl etkilediği ve alabileceğimiz önlemler ile ilgili uzman gruplarımızı oluşturarak okul kütüphanemizde yaptığımız araştırma çalışmamızı tamamladık. Araştırdığımız konumuzla ilgili notlar almayı, farklı kaynaklardan bilgi edinmeyi deneyimledik. Teknolojiyle iç içe olduğumuz bu süreçte kütüphanede olmak, kitaplarla temas halinde olmak hepimize çok iyi geldi. Araştırma sonuçlarımızı, sınıflarımızda öğrencilerimizin oluşturacağı uzman grup etkinliğiyle sunum yaparak sonuçlandıracağız.