Avrupa'dan Lezzetler Etkinliği

Ulus Kampüsü Ortaokulu 2. Yabancı Diller Bölümü öğrencilerimiz ile, öğrendikleri 2. yabancı dilin konuşulduğu ülkelere ait kültürel özellikler hakkında farkındalık yaratmak amacıyla, “Avrupa’dan Lezzetler” etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimizde öğrencilerimiz Alman, Fransız, İspanyol ve Türk mutfaklarından oluşan çeşitli ürünlerin satışa sunulduğu bir stant hazırladılar. Etkinlik öncesinde derslerimizde öğrencilerimiz grup çalışmaları ile farklı kültürlerdeki mutfaklar üzerine poster çalışmaları yaparak hedef dilde kelime bilgilerini pekiştirme fırsatı buldular. Ürünler okulumuzdaki tüm öğrencilerimize, öğretmen ve idarecilerimize satışa sunuldu ve satışlardan elde edilen gelir, Nesin Vakfı’na bağışlandı. Etkinliğimize destek veren veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.