Bahçeşehir Kampüsü Anaokulu ve Çekül Vakfı Ortak Projesi

Bahçeşehir Kampüsü Anaokulu olarak ÇEKÜL Vakfı ile yaptığımız iş birliği ile “Ağaçların Diliyle Kentim Eğitim Programını” eğitim planımıza dahil ederek 6 yaş öğrencilerimizle uygulamaya başladık. Bu program aracılığıyla öğrencilerimizin “Orman Ekosistemini” tanımalarını, doğanın içinde yaşadıkları kültüre etkisini kavrayabilmelerini, doğayı bir oyun arkadaşı olarak görerek ondan aldıkları ilhamla yaratıcılıklarını geliştirmelerini hedeflemekteyiz. Sınıf içi ve sınıf dışı uygulamaları içeren farklı birçok etkinliğin olduğu bu programdan, anaokulu olarak bu hafta öğrencilerimizle “Orman Yürüyüşü” videosunu izledik. Bu video ile hayal gücümüzü kullanarak yaşadıklarımızı ve hissettiklerimizi birbirimizle paylaştık.