Bilişim Haftasını Kutladık

Ulus Kampüsü İlkokulumuzda “Bilişim Haftası”  bu yıl da tüm okul genelinde büyük ilgi gören etkinliklerle tamamlandı.  Öğrencilerimizin teknolojinin sadece tüketici değil aynı zaman da üreticisi olmanın önemini kavradıkları bu haftada her sınıf seviyesini kapsayan etkinlikler gerçekleştirildi. Hafta kapsamında okulumuzda alanında uzman konuklarımız da vardı. Bilişim Hukuku Dernek Başkanı Avukat Mehmet Ali Köksalın katılımıyla “Bilişim Suçları” konusunda 4. sınıf öğrencilerimize, yine alanında uzman  Canan Bulut’un katılımıyla “Siber Zorbalık ve Etik” konulu 3. sınıf öğrencilerimize söyleşiler gerçekleştirildi. Her seviye büyük ilgi gören ödüllü “Bilişim Teknolojileri” konulu bilgiyar yarışması yapıldı.