Cerebral Palsy Hastalığı ile İlgili Farkındalık Yarattılar

Bahçeşehir Kampüsü 6, 7 ve 9. sınıf öğrencilerimizle, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı ile iş birliği içinde yürüttüğümüz Sosyal Sorumluluk Projesinin son basamağını 25 Mayıs 2019 Dayanışma Günü’nde gerçekleştirdik. Proje sürecinde 9. sınıf öğrencilerimiz; Cerebral Palsy’e dikkat çekmek için sloganlar hazırladılar, afiş tasarladılar, tasarladıkları afişleri okulun koridorlarına ve sınıflara astılar, Bahçeşehir halkına dağıttılar, sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Sokak röportajı yaptılar. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine farkındalık sunumları yaptılar. Tüm bu çalışmalarla yüzlerce kişide Cerebral Palsy ile ilgili farkındalık yarattılar. 25 Mayıs Dayanışma Günü’nde de TSÇV yetkililerinin, Cerebral Plasy’li çocukların ve velilerin katılımıyla, proje süreçlerini ve yaptıkları farkındalık çalışmalarını sundular. TSÇV yetkilileri ve velilerimiz yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu oldular, duygulandılar ve öğrencilerimize çok teşekkür ettiler. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi emeklerinden dolayı kutluyoruz.