CSI-Crime Scene Investigation

Bahçeşehir Kampüsü Ortaokul ve Lise seviyelerindeki gönüllü olan öğrencilerimizle Fen Bilimleri öğretmenlerimizin rehberlik ettiği CSI (Crime Scene Investigation)-Olay Yeri İnceleme eğitim programı ve turnuvasında 6 CSI ekibi olarak bizler de varız. Farklı akademik disiplinlerin yardımıyla bilimsel metotları kullanarak gizemleri çözmeye başlıyoruz. 24 hafta sürecek olan bu etkinlikte CSI eğitim kitlerimizin içinde bulunan materyaller her hafta gelen yönergeler doğrultusunda kullanılacak. Bizler Bahçeşehir Kampüsü olarak “tam öğrenme modeli” eğitim felsefemiz paralelinde öğrencilerimizin ilgilerini davranışa dönüştürecek ortamları hazırlamaya devam ediyor ve onların heyecanlarına ortak oluyoruz.