Global Citizenship Kulübü

Okulumuzda fark yaratacak ve öğrencilerimize değer katacak çalışmalar gerçekleştirmek amacıyla Ulus Kampüsü MEF Liseleri Global Citizenship Kulübü çalışmalarına başladı. Kulüp  çalışmalarımızın ilki 14 Eylül Salı günü gerçekleşti. Öğrencilerin dünya sorunları hakkında farkındalık düzeylerini artırmak, çözüm önerileri geliştirmelerini sağlamak ve öğrencilerde sorumluluk bilincini geliştirmek, liderlik özelliğini geliştirmek, araştırma yapmak, topluluk önünde konuşma yapabilmek, takım çalışması yapabilmek, münazara tekniklerini öğrenmek ve münazara becerisini edinmek için 25 öğrencimizin katıldığı Global Citizenship Kulübü’nde ulusal ve uluslararası münazara ve hitabet yarışmaları ile MUN ve World Scholar’s Cup etkinliklerine hazırlık yapılacak.