Hedef Belirleme Çalışması

Sınava hazırlık yılında her öğrencimizin kendi ilgi, istek ve yetenekleri hakkında farkındalık kazanması ve hedeflerini belirlemesi amacı ile başlattığımız hedef belirleme çalışmamızı Bahçeşehir Kampüsü 8. sınıf öğrencilerimiz ile iki aşamalı olarak gerçekleştirdik. Çalışmamızın ilk aşamasını psikolojik danışmanımız ile hedef belirlemenin önemi, gerçekçi hedef belirleme, uzun, orta ve kısa vadeli hedeflerimize yönelik uygun planlar yapma hakkında sınıf rehberlik çalışması ile tamamladık. Çalışmamızın ikinci aşamasında ise öğrencilerimiz, deneme sonuçlarına göre branş öğretmenleri ile birebir görüşmeler yaparak dersleri ile ilgili hedeflerini oluşturdular ve hedeflerine ulaşmak için neler yapmaları ve nasıl çalışmaları gerektiği hakkında öğretmenlerinden bilgi aldılar.