İbrahim Betil, Sosyal Sorumluluğu ve Toplumsal Duyarlılığı Öğrencilerimize Anlattı

Ulus Kampüsü Ortaokulumuzun özgün programı olan ESSA (Eğitimde Sosyal Sorumluluk Anlayışı) kapsamında yürütülen sosyal sorumluluk çalışmaları, 7,8 ve 9. sınıf öğrencilerimizin katıldığı İbrahim Betil‘in söyleşisiyle sürdürüldü. İbrahim Betil, öğrencilerimizle küçük girişimlerle insan hayatına nasıl dokunulabileceğini, STK’ların toplum tarafından nasıl denetlenebileceğini, Gambia’daki insana karşı da sorumluluk taşımakla insan olmanın onuruna erişilebileceğini paylaştı. ‘Gençler bizim geleceğimizse onlara güvenmeliyiz.’ diyen  İbrahim Betil‘e öğrencilerimizde hayata farklı bir pencerenden bakma duygusu uyandıran söyleşisi için içtenlikle teşekkür ederiz.