Junior Achievement-(JA) Programının Türkiye'deki İlk Mezunları, MEF Ortaokulunda

Ortaokulumuzun Genç Başarı Eğitim Vakfı (Junior Achievement-JA) ile öğretim yılı başında yürütmeye başladığı ‘Benim İşim’ programı tamamlanmıştır.

Girişimcilik, ekonomi ve iş yönetimi içerikli sertifika programı, 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla 6 hafta sürmüştür.

Ortaokula yönelik yönelik olarak ‘Benim İşim’ programı, bu yıl itibariyle Türkiye’de ilk kez yürürlüğe girmiş ve ilk program MEF Ulus Ortaokulunda gerçekleştirilmiş; 7. sınıf öğrencilerimiz, böylelikle bu programın Türkiye’deki ilk mezunları da olmuşlardır.

Öğrencilerimizi kutluyor, programın gerçekleşmesinde emeği geçen Genç Başarı Vakfı gönüllülerine ve değerli sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.