Liseye Merhaba

Eğitimin öncüsü MEF Okulları olarak 3. dönem mezunlarını ortaokuldan uğurlamanın gururunu ve liseye merhaba demelerinin heyecanını Bahçeşehir Kampüsümüzde yaşadık. Pandemi süreci nedeniyle online gerçekleştirilen sertifika törenimiz öğrencilerimizin, MEF çatısı altındaki başarıları ve mutlu görüntülerinden oluşan fotoğraflar, yine kendilerinin seslendirdiği MEF’li olmak adlı video gibi farklı, neşeli ve duygu dolu dakikalarla başladı. Ardından da keplerin atılmasıyla heyecanımız ve duygularımız doruk noktaya ulaştı. Liseli olmanın, geleceğe yönelik hedeflerini gerçekleştirmenin ilk adımlarını atma hazırlığı yapan MEF ruhuyla yoğrulup çağdaş, saygın, onurlu gençler olarak yetişen öğrencilerimize ömür boyu mutluluklar ve başarılar dileriz. Bu güzel gecede bizlerle olan yöneticilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.