Bahçeşehir AnaokuluBahçeşehir İlkokuluBahçeşehir OrtaokuluKurumsalMEF KindergartenUlus İlkokuluUlus LisesiUlus Ortaokulu

MEF Lisesi Tokyo’da düzenlenen uluslararası ISIF’ 2017 konferansında Türkiye’yi temsil etti

Öğrencilerimiz 2-5 Ağustos arasında Tokyo’da düzenlenen OECD destekli uluslararası ISIF’ 2017 konferansında Türkiye’yi temsil ettiler.  Konferansa Türkiye, Japonya, Almanya, Amerika, Endonezya, Yeni Zelanda, Filipinler ve Estonya katıldı.

Öncelikle bu ülkelerdeki öğrenciler ülkelerinin karşı karşıya kaldığı küresel sorunlarla ilgili, sorunları irdeleyen, çözüm yolları üretmeye çalışan 2 yıl süreli bir proje çalışması yaptılar. Bu çalışmalar Tokyo’da düzenlenen ISIF’ 2017 konferansında sunuldu.  3 gün süren konferans süresince öğrenciler projelerinin sunumlarının yanında grup çalışmalarına ve tüm grupların yer aldığı foruma katıldılar.

Kültürel değişim programlarında ülkelerini tanıtan şarkılar, danslar, oyunlar sergilediler.  Konferans öğrencilerin çalışmalarına dayanan ve OECD’ye sunulacak olan bir deklarasyonla sona erdi.  Proje çalışmalarında bulunan ve Tokyo’da okulumuzu ve ülkemizi büyük bir başarıyla temsil eden öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının sürekli olmasını diliyoruz.