MEF Lisesi "Yurdumuza Borcumuzdur” Sosyal Sorumluluk Projesi Rahmi Kirişçioğlu İlkokulu “Deney” Etkinlikleri

Ulus Kampüsü Lisesi “Yurdumuza Borcumuzdur” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, öğrencilerimizin dayanışma, kardeşlik, paylaşma, sorumluluk alma, duyarlı olma gibi değerleri yaşayarak öğrenmeleri, öncelikle İstanbul’da sosyal koşulları kısıtlı okullarda okuyan öğrencilerin akademik-duygusal-sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaları ve farkındalık oluşturmak amacıyla  kardeş okulumuz olan, Beşiktaş ilçesinde bulunan Rahmi Kirişçioğlu İlkokuluna 9, 10 ve 11.sınıflar düzeyinde bir grup gönüllü öğrencimiz, SSP Koordinatörümüz  ve  Fen Bilimleri  Bölüm Başkanımız   danışmanlığında  giderek  minik kardeşleriyle 2018-2019  yılı ikinci eğitim ziyaretini gerçekleştirdiler. Fen Bilimleri dersi  ile ilgili  “Deney ”  etkinlikleri  yaparak birlikte eğlenceli vakit geçirdiler. Çalışmada görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.