MEF Okulları Ulus Kampüsü 14. Kitap Fuarı Sona Erdi

3-7 Nisan 2017 tarihleri arasında Ulus kampüsümüzde gerçekleşen kitap fuarımız, seçkin yayınevlerinin eserlerini MEF ailesiyle buluşturdu.

Hafta boyunca her sınıf düzeyine yönelik çeşitli etkinliklerin de yer aldığı fuarımızın açılışını MEF Lisesi mezunu yazar Şebnem Burcuoğlu gerçekleştirdi.

‘İnsan okursa…’ teması altında çeşitli etkinliklerde öğrencilerimizle bir araya gelen değerli konuklarımız; Ayşe Kulin, Aytül Akal, Aysun Berktay Özmen, İshak Reyna, Rıfat Batur, Kutlukhan Kutlu, David Simpson, Eda Albayrak, Gamze Demirkol, Betül Sayın,  Ebru Gezer, Elif Yemenici, Gülay Sert, Fatih Erdoğan, Faruk Kaya, Elif Ekinci, Serdar Karataş, İlker Altungök, Mesut Tığlı, Görkem Kantar Arsoy ve Tolga Gümüşay aracılığıyla, kitapların insan dünyasına kattıkları zenginliği bir kez daha hatırladık.

Velilerimize özel olarak düzenlenen eşsiz sohbetiyle AKİLAH Azra Kohen’i ağırladık.

Tüm öğrencilerimizin slogan, afiş, röportaj, obje tasarımı gibi renkli çalışmalarla katkı sunduğu fuarımızda, gönüllü öğrencilerimiz mini konserler düzenleyerek, konuklarımıza eşlik ederek, fotoğraf/ video çekimleri yaparak ev sahipliğini üstlendiler.

Tiyatro Kumpanyası’nın Kemal Kocatürk yönetmenliğinde sahneye koyduğu ‘The Dream of Libertas/ Libertas’ın Rüyası’ adlı İngilizce tiyatro oyunu ile bu yılki fuarımız sona erdi.

14.Kitap Fuarımıza katkı sunan saygıdeğer konuklarımıza ve MEF Ailesi üyelerine en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

15. Kitap Fuarımızda yeniden buluşmak dileğiyle…