Mezunlarla Buluşma

Ulus Kampüsü lise öğrencilerimizle yurt dışında üniversite eğitimlerine devam eden mezunlarımız bir araya geldi. Dünyanın dört bir yanında üniversite eğitimlerine devam eden mezunlarımız, öğrencilerimize yurt dışında eğitim ve yaşam koşulları hakkında bilgiler verip tecrübelerini aktardılar. Ayrıca MEF’li kardeşlerine lise hayatlarını ve eğitimlerini daha verimli hale getirecek önerilerde bulundular. Mezunlarımızla yaptığımız bu söyleşi idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımı, keyifli paylaşımları ve sorularıyla çok verimli geçti. Bu yoğun eğitim öğretim dönemlerinde zaman ayırarak değerli paylaşımlar yapan tüm mezunlarımıza teşekkür eder; MEF öğrencilerine ve ailesine kutup yıldızlığı yapan tüm mezunlarımıza başarılarla dolu bir eğitim hayatı ve iş hayatı dileriz.