Ortaokul Öğrencilerimizin Kitap Kardeşliği

Ulus Kampüsü Ortaokulu olarak Okul Aile Birliği üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz kampanyanın final çalışması yapıldı. Ortaokulumuza özgü “Eğitimde Sosyal Sorumluluk” (ESSA) projesinde 7. sınıflarımızın teması “Eğitim Hakkı”dır. Velilerimiz de bu kapsamda MEF Kitap Fuarı’nda kitap bağışı almak için harekete geçti. Katlara “kitap kumbarası” koydu. Bu sayede öğrencilerimiz kitap okumak isteyen ama yeterli kitabı olmayan kardeşlerine de kitap satın alarak ya da evdeki kütüphanesinden  getirerek kitap bağışladılar. Okul aile birliği üyelerimiz, Türkçe Bölüm Başkanımız ve 7. sınıf öğrencilerimizle Kağıthane Ferit Aysan Çağdaş Yaşam İlkokuluna toplanan kitapları götürdük. Kitapları yaş seviyelerine göre ayırıp raflara yerleştirerek sorumluluğumuzu tamamladık. Okul Aile Birliğimize ve katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.