Purple Comet Math Meet

“Purple Comet Math Meet!” ABD Wisconsin-Whitewater Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü ve Awesome Math Summer Program tarafından her yıl düzenlenen bir uluslararası matematik yarışmasıdır. Geçen yıl MEF Okulları Bahçeşehir Ortaokulu olarak hem dünya hem de Türkiye şampiyonluğu derecelerini elde etmiştik.  Bu yıl yarışmaya 424’ü  Türkiye’den olmak üzere toplam 55 ülkeden 2818 takım katıldı. 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan takımlarımız, (MEF’maticians) dünya 4.sü olarak Mansiyon ödülüne layık görülürken, aynı zamanda Türkiye Şampiyonluğu derecesini de elde ederek bizleri bir kez daha gururlandırdılar. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının ve mutluluklarının hayatın her alanında artarak devamını diliyoruz.