Satranç Başarılarımız

16-17 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenen MEF Eğitim Kurumları 5. Satranç Şenliği İlkokul Turnuvasında Ulus ve Bahçeşehir Kampüsü öğrencilerimiz başarılı performanslar sergilediler. Piyonlar Kategorisi 1.sınıf öğrencilerimiz on altı takım arasından yirmi dört maçın tamamını kazanarak 1.lik kupası aldılar. Atlar Kategorisi 2.sınıf öğrencilerimiz  on üç takım  arasından 1.lik kupası, 3. ve 4. sınıflarda  Filler Kategorisinde ise yirmi takım arasından 2.lik ve 3. lük kupalarını aldılar.

Bireysel Sıralama ise Piyonlar Kategorisi (1.sınıflar) dört masada 1.lik ve bir masada 3.lük,  Atlar Kategorisi (2.sınıflar) da ise üç masada 1.lik, bir masada 2.lik ve 3.lük madalyaları aldılar.
Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyor, bu süreçte destek olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.