Sosyal Sorumluluk Projesi Burak Reis İlkokulu “Yaratıcı Drama” Etkinlikleri

Ulus Kampüsü Lisesi “Yurdumuza Borcumuzdur” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, öğrencilerimizin dayanışma, kardeşlik, paylaşma, sorumluluk alma, duyarlı olma gibi değerleri yaşayarak öğrenmeleri, öncelikle İstanbul’da sosyal koşulları kısıtlı okullarda okuyan öğrencilerin akademik-duygusal-sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaları ve farkındalık oluşturmak amacıyla kardeş okulumuz Beşiktaş ilçesinde bulunan Burak Reis İlkokuluna 12-A sınıfı öğrencilerimiz SSP Koordinatörümüz ve Ed-Sos. Bil. Böl. Bşk. danışmanlığında giderek minik kardeşleriyle üçüncü eğitim ziyaretini gerçekleştirdiler. İlkokul düzeyi ünite konularını içeren “Yaratıcı Drama” etkinliklerini yaparak verimli ve kaliteli zaman geçirdiler. Çalışmada görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.