Ulus Kampüsü MEF Lisesi “Mezunlarla Buluşma Günü”

Aklı ve bilimi rehber edinerek Atamızın yolunda ilerleyen, başarılarıyla ülkemize ve aydınlık yarınlarımıza katkılar sağlayan, aldığı eğitimin izlerini yaşam boyu taşıyan mezunlarımızla her zaman onur duyduk ve duymaya da devam edeceğiz. MEF Okulları olarak mezunlarımızın katkılarıyla her geçen gün daha da büyüyor ve geleceğe dair umutlarımızı tazeliyoruz.

26 Aralık 2019 Perşembe günü yapılan Mezunlarla Buluşma Gününde Ulus Kampüsü MEF Lisesi mezunlarımız MEF’li kardeşleriyle; yurt içi ve yurt dışı eğitim tecrübelerini, sanat, kariyer planlama, hobi vb. birçok içeriği değerlendirdiler. İlk mezunlarımızdan yakın zamanda mezun olan tüm mezunlarımıza kadar geniş bir katılımla gerçekleşen bu buluşma, öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılandı. Etkinlikte yer alan tüm mezunlarımıza katılımları ve değerli katkıları için teşekkür ediyoruz.