Yaratıcı Drama ve Okuma Atölyesi Etkinliğimiz

Ulus Kampüsü Lisesi “Yurdumuza Borcumuzdur” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, öğrencilerimizin dayanışma, kardeşlik, paylaşma, sorumluluk alma, duyarlı olma gibi değerleri yaşayarak öğrenmeleri, öncelikle İstanbul’da sosyal koşulları kısıtlı okullarda okuyan öğrencilerin akademik-duygusal-sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaları ve farkındalık oluşturmak amacıyla  kardeş okulumuz olan, Beşiktaş ilçesinde bulunan Rahmi Kirişçioğlu İlkokuluna 10-E sınıfı öğrencilerimiz Edebiyat öğretmenlerimiz danışmanlığında giderek minik kardeşleriyle eğitim etkinlikleri gerçekleştirdiler. Bu eğitim ziyaretinde öğrencilerimiz, 1. 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yaratıcı drama çalışmaları, 4. sınıf öğrencilerine ara tatil karne hediyesi olarak aldıkları Michael Ende’nin “Momo” romanı üzerine okuma atölyesi yaparak öğretmenlik deneyimi yaşadılar. Çalışmada görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.