Yaşamın Renkleri Tüm Kitaplarda

Ulus Kampüsü Lisesi Girişimcilik Kulübümüz “Yurdumuza Borcumuzdur Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında “Yaşamın Tüm Renkleri Kitaplarda” sloganıyla kardeş okul olarak belirlediğimiz Aliço Pehlivan İlkokuluna Okuma Atölyesi ve Kütüphane yapmaya karar verdi. Bu kapsamda kulüp öğrencilerimiz ve gönüllü olan öğrencilerle mum atölyesi kurdular. Girişimci öğrencilerimiz, Ulus Kampüsümüzde stand açıp kendi ürettikleri mumları satarak Aliço Pehlivan İlkokuluna yapılacak kütüphane için yardım kampanyası düzenleyeceklerdir. Ayrıca okul genelinde 6-12 yaş arasındaki çocuklara uygun kitaplar toplanarak Aliço Pehlivan İlkokuluna yapılacak kütüphaneye bağışlanacaktır. Görevli öğrencilerimiz takım çalışması yaparak, yeni bir şeyler üretmenin keyfine vararak küçük kardeşlerinin hayatlarına dokunmayı, onları kitapların dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkarmayı hedeflemişlerdir. Girişimcilik Kulübü; tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin bu anlamlı proje için desteğini beklemektedir.