Üstün Zekalı ve Yetenekli Bireyler

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsümüzde , İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Müdürü Üstün Zekalılar Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı ile “Üstün Zekalı ve Yetenekli Bireyler ”konulu seminerimizi gerçekleştirdik.

Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı okul ortamında üstün zekalı ve yetenekli öğrencileri fark edebilme, üstün ve parlak öğrencilere uygun eğitim programlarının hazırlanması ile ilgili bilgi, beceri  ve deneyimlerini bizimle paylaştı.

Anaokulu öğretmenlerimiz ve çeşitli branşlardaki öğretmenlerimizin katıldığı seminerin daha kapsamlı olarak seminer programına alınması ile ilgili  karşılıklı  dilek ve istekler dile getirildi. Bizlere farklı bir bakış açısı sunan hocamıza teşekkür ederiz.