Bahçeşehir Kampüsü A-TAC Yaz Okulu

BİZİ ARAYIN 0212 358 5828 - 0541 350 5828
Kayıt Formu

A-TaC Yaz Okulları '2021 BAŞLIYOR
Müthiş bir deneyime hazır mısın ?
A-TaC Yaz Okulu çocuklara eğlenirken öğrenecekleri bir Yaz Okulu vadediyor.. 5-12 yaş aralığında kategorilere ayrılmış gruplar ile spor aktiviteleri, sanat aktiviteleri ve atölye çalışmaları ile dopdolu bir program sizleri bekliyor. Öğrenciler alanlarında tecrübeli, akademisyen antrenörler ile spor yapma imkanı bulacak, donanımlı eğitmenler eşliğinde sanatsal ve eğitsel aktivitelerin tadını çıkaracaklar.

KAYIT BİLGİLERİ

2021 Yaz Okulu kayıtları başladı. Bahçelievler, Ulus şubeleri ile iletişim kurabilirsiniz. 8 Hafta sürecek yaz okulunu tatil programınıza göre ayarlayabilir, istediğiniz kadar haftaya katılabilirsiniz.
Servis Güzergahları, Beslenme Programları, Dönemler ve Fiyat seçenekleri için websitemizi ziyaret edin.
www.aykatalentclub.com

Spor Branşları ile tanışın..

Eğlenceli aktivite ve yarışmalar ile tasarlanmış spor aktiviteleri ile tanışın. Branşlar için örnek programımızı inceleyin.

Sanat ile dopdolu bir yaz..

Sanat ile içiçe harika bir yaz olacak. Branşlar hakkında bilgi almak için örnek programımızı inceleyin.

PROGRAMLAR
PROGRAMLAR ve FİYATLAR
Yaş gruplarına göre oluşturduğumuz; spor aktiviteleri, sanat aktiviteleri ve atölye programları ile çocuklara eğlenceli bir deneyim sunuyoruz. Yaş gruplarına göre programları inceleyin.

BAHÇELİEVLER VE ULUS-BEŞİKTAŞ Şubelerimiz için iletişim kurunuz.
DİĞER ORGANİZASYONLARIMIZ

Takımını Seç !
Lisanslı Ol !
Liglere Katıl !

Yüzme - Basketbol - Cimnastik - Voleybol - Taekwondo

Küçük Adımlardan Dev Adamlara..

Atletik gelişim, Mental gelişim, Teknik gelişim..

Bahçelievler Şubesi Ulus-Beşiktaş Şubesi

2013 Yılından itibaren yaz okulu ve yaz kampı programları organize ediyoruz.