Aileler ve Biz

Aile Katılımı

• Çocuklarımızın mutluluğu ve ailelerle ortak yaşantımızın kolaylığının interaktif bir okul-aile işbirliğiyle sağlanacağına inanıyoruz. Bu nedenle anne babalar duygu, görüş ve izlenimlerini paylaşmak üzere bizi her zaman arayabilir ve ziyaret edebilirler.
  • Veli görüşmeleri, bazı özel günler ve kutlamalar velilerimizin okul yaşantısı ile daha yakından ilişki kurması için yapılan etkinliklerdir.
  • Büyük grup etkinlikleri dahilinde sergiler, portfolyo sunum günleri ailelerin katılımıyla gerçekleşen çalışmalardandır
  • Ayrıca günlük etkinliklerimizi birlikte yaşamak üzere anne babaları okulumuzda ağırlamak bizi çok mutlu eder. Velilerimiz ve çocuklarımızla birlikte oyunlar oynar, masallar okur, faaliyetler yaparız. Sınıf ve öğretim yaşantısına katılım için çok keyifli bir fırsat olan bu anne baba günleri çocukların heyecanla beklediği günlerdir.

İletişim

• Eğitim ve öğretim yılı başlarken oryantasyon toplantıları ile sizleri bilgilendiririz. MEF’te eğitim yılı içindeki genel bakışımızı, eğitim anlayışımızı sizlere aktarmaya çalışırız.
  • Ayrıca yine ilk ay içinde yapılan bireysel veli görüşmeleri de eğitim yılına başlarken çocuğunuzu sizin gözünüzle tanımamızı hedefler.
  • Her hafta okul yaşantımızdan haber, duyuru ve önerilerin yer aldığı MEF Bültenimiz mail olarak ve Google classroomlarda paylaşılır. Okuldan haberler, etkinlik takvimi aracılığıyla okul yaşantısı ve yapılacaklar hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışırız.
  • Dönem sonlarında yaptığımız bireysel veli toplantılarında çocuklarımızın  gelişimlerini sizlerle paylaşır, değerlendirme raporlarını ve portfolyolarını teslim ederiz.
  • Çocuklarımızın mutluluğu ve ortak yaşantımızın kolaylığı açık ve kesintisiz iletişimimiz ile mümkündür. Bu nedenle rutin toplantılar dışında da duygu, görüş ve izlenimlerinizi paylaşmak üzere bizi her zaman arayabilir ve görüşme talep edebilirsiniz.
  • MEF olarak sınıf öğretmenleriniz ya da okul idaresi de rutin toplantılar dışında ihtiyaç duyduğu konularda görüşmek için sizden randevu alabilir.
  • İşleyişle ilgili konularda aciliyetine bağlı olarak mektup, cep mesajları veya elektronik posta ile sizlere ulaşırız. Acil mesajlar çoğunlukla cep mesajı ile geleceğinden telefonlarınızın bizim mesajlarımıza açık olması ve mailerinizi periyodik olarak kontrol ediyor olmanız iletişimimiz açısından sağlıklı olacaktır.