Genel Müdürümüzden

Değerli Anne-Babalar,

Erdoğan Bozdemir
Kurucu Temsilcisi – Genel Müdür

Eğitimde 1972 yılından bu yana çizgisi ve tecrübesiyle fark yaratan, Atatürk’ün benimsediği demokrasi ve barış ilkelerine bağlı bireyler yetiştiren okulumuzda bu değerler, Kurucumuz Sayın Dr. İbrahim Arıkan’ın eğitim idealleriyle ve nice başarıyla taçlandırılarak daha uzun yıllar devam edecek.

“Aldığı eğitimin izlerini yaşam boyu taşıyacak” bireyler yetiştirecek olmanın sorumluluğuyla tüm çalışmalar ve kararlar bu ilke ışığında şekillenip hayat bulacak.

Hedeflerimiz arasında yer alan ileri eğitim-öğretim modelini başarıyla uygulayarak akademik ve sosyal çalışmalar aracılığıyla öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerileriyle donanmasını sağlamak üzere tüm paydaşlarımızla etkin işbirliği içinde olacağız.

Öğrencilerimiz; eleştirel, sorgulayıcı ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeye ve 21. yüzyılda başarılı olabilmek için hayati bazı bilgileri öğrenmeye devam edecek, değişen dünyanın vazgeçilmezi olan teknolojinin eğitimde kullanılmasına yönelik olarak başlatılan çalışmalar da yoğunlaştırılarak sürdürülecek.

En değerli varlıklarınız olan çocuklarımızın azimli, beceri ve kavrayış sahibi, hayat boyu gelişmeye ve öğrenmeye açık, topluma katkıda bulunan bireyler olarak yetişmeleri için çalışmaları ve başarmaları yolunda her zaman destekleyeceğiz.

Her bir öğrencimizin çok özel ve kendine özgü bireyler olduğu inancıyla, tüm öğrenme deneyimlerinin bu yönde şekillendirileceğini paylaşır; sizleri de MEF Ailesi’ne bekleriz.