Kalite Politikası ve Hedefleri

Kalite Politikası

Okulumuzun vizyon, misyon ve değerleri doğrultusunda Kalite Politikamız;

• Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, ülkesine ve çevresine faydalı, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, bilimsel düşünmeyi kendine ilke olarak benimsemiş, çevresine ve içinde yaşadığı topluma duyarlı gençler yetiştirmek.
  • Anadilini üst düzeyde kullanıp diğer dillerde de kendini ifade edebilmeleri için, ulusal ve uluslararası eğitim-öğretim programlarından yararlanma ve uygulama fırsatı hazırlamak.
  • Kaliteyi hedefleyen, uzman, deneyimli, yeniliklere açık bir kadroyla çalışmak.
  • MEF Okullarının özünde yeralan kalitenin tüm birimlerde hissedilmesi ve MEF kültürünün korunarak geleceğe aktarılmasını sağlamaktır.

Kalite Hedefleri

MEF Okullarında eğitim ve öğretimin çağın gereklerine uygun olarak sürekli gelişen, birikim ve tecrübeler ışığında yenilenen, bitmeyen bir süreç olduğu bilincindeyiz.

Bu amaçla;

21. yüzyıl becerileri doğrultusunda öğrencilerimizin; iletişim, iş birliği, eleştirel düşünme ve yaratıcılık potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, Eğitim ve Kalite hedeflerini oluşturarak ve onları düzenli olarak gözden geçirip sürekli iyileştirmeyi arttıracağız.