Ulaşım ve Servisler

MEF Okulları öğrencilerin okul servis araçlarında geçirdikleri zamanı da eğitim sürecinin bir parçası olarak değerlendirmektedir.

Öğrenci servisleri, teknik açıdan kusursuz, periyodik bakımları yapılmış, tam donanımlı araçlardır. Tüm servis araçlarında emniyet kemeri uygulaması zorunludur. Servis araçlarının hız raporları İdari İşler Birimi tarafından düzenli olarak kontrol edilmektedir. Her öğrenci sabah servis rehberi tarafından evinin kapısından alınıp, akşam yine evinin kapısına bırakılıncaya kadar geçen süre içinde, okulda geçen süre dahil, Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalanmıştır.

Transportation and School Shuttles

MEF Schools consider the time students spend in school buses as part of the education process.

Student shuttles are technically flawless, periodically maintained and fully equipped. Seat belts are mandatory in all school buses. The speed reports of the shuttle buses are regularly checked by the Administrative Affairs Unit. Each student is insured with Personal Accident Insurance, including the time spent at school, from the time he/she is picked up by the shuttle guide in the morning until he/she is dropped off at the door of his/her home in the evening.