2. Yabancı Diller

Ders Bilgileri

Özel MEF İlkokulunda, çok dilliliği destekleyen ve birer dünya vatandaşı yetiştirmeyi hedefleyen bir anlayışla birden fazla yabancı dil öğretimi gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilere tercihleri doğrultusunda İngilizce dil eğitimlerinin yanında Almanca, Fransızca, İspanyolca da 4 temel dil becerisinin birbirini tamamladığı bütüncül  bir eğitim programıyla öğretilmeye başlanmaktadır.

Almanca, Fransızca, İspanyolca derslerinde ana amaç öğrencilerimizin öğrendikleri dili hayat boyu kullanabilecekleri yazılı ve sözlü iletişim becerilerinin temellerini oluşturmak; ortaokul ve lise eğitim hayatları boyunca sürecek olan dil öğrenme serüvenlerinde farkındalık yaratarak onları motive etmektir.

Öğrencilerimiz Özel MEF Okullarında  aldıkları bütüncül 2. Yabancı Dil eğitimleri sonucunda uluslararası geçerliliği olan sertifika sınavlarına yönlendirmekte ve geldikleri dil seviyesinin somut göstergesi olan sertifikalarıyla okulumuzdan mezun olmaktadır.