Gelişim ve Davranış Raporu

Gelişim Sürecini Daha Yakından Tanımak…

İlkokulda öğrencinin tutum, davranış, beceri gelişimi ve derslerdeki başarısı, her ders için ayrıntılı olarak ayrı ayrı ele alınır. Gelişim ve davranış raporu ile her çeyrek dönem sonunda (birinci ve üçüncü çeyrek) veliler bilgilendirilir.

Gelişim ve davranış raporu öğrencilerin kişisel gelişimlerini, çalışma alışkanlıklarını ve derslerdeki başarılarını ayrıntılı olarak gösteren bir karnedir. Her dersin açılımı o çeyreğe ait kazanımlar bazında ayrıntılı olarak yapılmıştır.

Gelişim ve davranış raporlarının temel amacı hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin gelişim süreçlerini daha yakından ve detaylı olarak görebilmelerini sağlamaktır. Olumlu ifadelerle çocuklarımızın takdir edilmesi ve cesaretlendirilmesi gelişim süreçlerini de olumlu yönde etkileyecektir.